Soba teracota mobila cu plita mijlocie si 3 randuri teracota maro Pareri si Sfaturi

Soba teracota mobila cu plita mijlocie si 3 randuri teracota maro, o soba foarte eficienta cu cuptor pozitionat pe partea stanga, o soba traditionala ce imbina aspectul rustic cu design ul modern, foarte placut. Nu este doar eficienta din punctul de vedere al incalzirii puternice si a pastrarii caldurii in camera ci si dintr un alt punct de vedere si anume acela ca puteti gati pe plita sobei.
Un aspect extrem de important pentru oricine, faptul ca este atat de practica o face sa fie o soba extrem de dorita, cumparata si recomandata.
Se stie din batrani ca nimic nu se compara cu mancarea gatita pe plita sobei, gustul acesteia nu are egal. Mancarea este sanatoasa, gatita pe plita si foarte gustoasa.

Vezi oferta aici


Soba terecota mobila cu plita mijlocie foarte bine construita, solida, avand la interior fier forjat de 5 mm pentru rezistenta, iar fiecare bucata este captusita cu caramida refractara. Evacuarea se face pe stut metalic de 4mm. Datorita materialelor de calitate din care este construita, termorezistente si sigure, soba este foarte eficienta, pastrand caldura mai mult timp cu mai putin combustibil. Acest lucru, pe langa alte avantaje, aduce si avantajul financiar.

Ca si combustibil puteti folosi Lemn, Carbune, Brichete. Soba este mijlocul cel mai natural, traditional si sanatos de a va incalzi casa.
Deasupra sobei este pozitionat un blat din granit de inalta calitate.
Design ul placut al sobei din teracota maro o face sa se poata integra in orice tip de locuinta.
Dimensiunile sobei sunt: Lungime 1000 mm, Inaltime 1000 mm, Adancime 460 mm, Dimensiuni usa de alimentare (mm) 200 x 220, Diametru cos fum/gaze arse 115 mm, Greutate 225 Kg.

Mai multe detalii aici


Soba este extrem de apreciata si recomandat de catre persoanele care au achizitionat o si putem spune ca este o investitie foarte buna in viitor, in sanatatea si confortul casei si familiei dumneavoastra. Raportul pret calitate este unul foarte corect.

Soba teracota mobila cu plita mijlocie si 3 randuri teracota maro Pareri si Sfaturi

10

Calitate materiale

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Usor de transportat

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Pros

  • Plita electrica
  • Materiale de calitate
  • Caldura puternica
  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta in timp

Cons

  • Nu s au gasit

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *