Semineu electric incorporabil, HEBER Pareri si Review

Semineu electric incorporabil, HEBER cu efect de flacara si lemne care ard, in 3 culori disponibile, este un semineu extrem de recomandat iar recenziile pozitive la acets produs ne conving inca o data ca este un semineu de calitate si de mare efect in orice locuinta. Poate fi instalat in case, vile dar si in apartamente de bloc, fara probleme.
Este realizat din metal de inalta calitate, iar geamul de protectie este din sticla termorezistenta. Este dotat cu 2 trepte de caldura, 1000W si 2000W, destul cat sa incalzeasca perfect o camera si sa faca o atmosfera confortabila si in camerele alaturate daca usile sunt deschise.

Vezi oferta aici


Este de mare efect in noptile si zilele friguroase, va da o atmosefra de poveste in casa dumneavoastra si pe langa estetic si atmosfera, este si foarte practic pentru ca incalzeste foarte bine. Este prevazut cu termostat electric si protectie impotriva supraincazirii.
Functioneaza prin alimentare la retea 230V. Este incorporabil si montajul se face foarte simplu, in orice tip de casa sau apartament.

Semineul electric Heber este dotat cu senzor de detectare a geamurilor deschise, iar pentru o experienta cat mai confortabila si placuta aveti la dispozitie temecomanda pentru semineu pentru a seta temperatura si functiile. Sursa de lumnia este de tip led deci consumul de energie va fi minim. Luminozitatea este in 5 trepte, iar nivelul de decibeli este de 50dB(A).
Aveti la dispozitie 9 programe ce pot fi memorate, de pornire, oprire, un program fiind de 23 ore si 50 minute.
Puteti alege sa fie afisate data, ora si temperatura.

Mai multe detalii aici


Dimensiunea este 60x44x20 cm, iar dimensiunea la incastrare este 59.5×43.5 cm si greutatea de 10.2 kg.
Raportul pret calitate pentru acest semineu Heber este unul foarte corect, persoanele care l au achizitonat il recomanda prin recenziile scrise ca fiind de inalta calitate, de mare efect in casa, aduce liniste, confort si o atmosfera de poveste in orice locuinta, ca sa nu mai vorbim de perioada sarbatorilor de iarna.
Recomandam cu dar acesr produs!

Semineu electric incorporabil, HEBER Pareri si Review

10

Calitate materiale

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

Usor de transportat

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Pros

  • Rezistent in timp
  • Raport pret calitate corect
  • De efect
  • Design frumos
  • Eficient

Cons

  • Nu s au gasit

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *