Godin de Gatit Samotat cu Lemne si Combustibil Solid Review si Sfaturi Utile

Godin de Gatit Samotat cu Lemne si Combustibil Solid Harlem, o sobita potrivita pentru orice bucatarie, economica deoarece functioneaza pe combustibil solid, lemn, peleti, brichete, carbuni sau orice combustibil solid. Ce poate fi mai gustos si sanatos decat mancarea gatita pe lemne, pe un godin? In zilele noastre majoritatea ne intoarcem catre datini, catre rustic, traditie si spre trai sanatos. Godinul este foarte practic, este o sobita mica folosita pentru incalzire si pentru gatit.

Vezi oferta aici


Datorita interiorului samotat, caldura se mentine foarte mult timp si dupa ce focul a fost oprit. Evacuare se realizarea prin centru spate.
Materialul din care este realizat este tabla emailata cu email de inalta calitate, care pastreaza caldura mai mult timp. Usitele sunt fin fonta robusta, de calitate.
Extrem de practic, nu ocupa mult loc, excelenta sursa de caldura, se incalzeste foarte bine si incalzeste chiar si camerele alaturate daca usile sunt lasate deschise.

Mancarea gatita pe godin nu se compara cu nimic altceva din metodele de gatit moderne, astfel ca recomandma cu drag acest tip de incalzire si de gatit.
Recenziile si impresiile lasate de catre persoanele care l au incercat ne conving inca o odata de eficienta godinului de Gatit Samotat cu Lemne si Combustibil Solid Harlem.

Mai multe detalii aici


Puterea nominala este de 15 kW, volumul camerei de ardere 0.06 m³.
Dimensiunile sunt urmatoarele: Lungime 30 cm, Inaltime 61 cm, Adancime 45 cm, Diametru cos fum/gaze arse 130 mm.
Raportul pret calitate pentru acest godin este unul foarte corect si putem spune ca merita toti banii. Este practic, eficient, economic si cu un design placut, rustic ce va da un aer foarte placut, cald in camera.

Se monteaza foarte usor si nu ocupa mult spatiu, in ciuda dimensiunilor, incalzeste extrem de bine, intr un timp foarte scurt iar caldura se pastreaza chiar si peste noapte.
Recomandma cu drag acest godin si putem spune ca este o investie de calitate, in confortul dumneavoastra, o investitie durabila in timp si de calitate.

 

Godin de Gatit Samotat cu Lemne si Combustibil Solid Review si Sfaturi Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Practic

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Pros

  • Raport pret calitate bun
  • Materiale de calitate
  • Gatesti sanatos
  • Eficient
  • Mentine caldura

Cons

  • Nu s au gasit

About The Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *